Håndlaget skjønnhet for ditt hjem denne våren

Håndlaget skjønnhet for ditt hjem denne våren

Lama Interiør: Unikt håndlaget interiør for ditt hjem denne våren.🪴

Å skape et hjem som reflekterer ens personlighet og smak, samtidig som det fremhever det vakre i hverdagen, er en kunst i seg selv. Lama Interiør, grunnlagt av Lars og Marianne – «LaMa» – siden 2002, er en hyllest til vakre ting og etisk forsvarlig produksjon. Med fokus på håndverk og naturlige materialer, skaper de unike interiørprodukter som gir hjemmet ditt en personlig touch.

Hver pute, vase og dekorativ element blir nøye utvalgt, noe som gir hvert stykke sitt eget unike preg. Ta for eksempel deres vakre pyntepute i en herlig sennepsgul farge, med en grov tekstur og en bred frynsekant som legger til en rustikk sjarm til ethvert rom.

Lama Interiør tar også stolthet i deres glassarbeid! 
Telysholderne i farget glass er en skjønnhet å beundre, med sin myke, buede form og rike farger som skaper en varm atmosfære når lyset skinner gjennom. Hvert stykke er unikt, som et kunstverk i seg selv, og kan også brukes som potteskjuler eller vase, noe som gir dem et allsidig bruksområde.

Naturlig Eleganse:

For de som ønsker å bringe litt av naturens skjønnhet inn i hjemmet, tilbyr Lama Interiør en rekke produkter laget av naturlige materialer. Deres runde dekkebrikke av vannhyasint, med en dekorativ kant av ekte skjell, er et perfekt eksempel på dette. Ikke bare er det funksjonelt, men det legger også til en organisk touch til ethvert spiseområde eller bordoppsett.

Oppdag Lama Interiør i dag, og la deg inspirere av deres lidenskap for vakre ting og etisk produksjon!🪴🤍

Tilbake til bloggen